
علائم دیسک کمر چیست؟
بدن انسان ممکن است در هر بخشی از ستون فقرات، از گردن تا پشت کمر دچار فتق دیسک کمر یا ضعیف شدن آن شود که همهی ما آنرا با عنوان «دیسک کمر» میشناسیم. ضعف دیسک در قسمت پایینی کمر، معمولا شایعترین نوع دیسک کمر است. همانطور که میدانید؛ ستون فقرات شبکهی پیچیدهای از اعصاب و عروق خونی است که دیسک کمر میتواند فشار زیادی به این اعصاب و عضلات اطراف آن وارد کند.
دیسک کمر معمولا با علایم زیر همراه است:
درد و بیحسی، اغلب در یک سمت ولی برخی اوقات دوطرفه؛
دردی که به پا هم کشیده میشود؛
دردی که شبها یا با انجام حرکات خاص شدت میگیرد؛
دردی که بعد از نشستن یا بلند شدن بیشتر میشود؛
دردی که بعد از پیادهرویهای کوتاه به وجود میآید؛
ضعف عضلانی غیرقابل توصیف؛
مورمور شدن، درد یا سوزش در مناطق آسیبدیده.
علائم دیسک کمر شدید و پارگی دیسک کمر
بیمار با دیسک کمر شدید ممکن است از کمردرد شدید و با انتشار به باسن و پاشنه شکایت داشه باشد و بی حسی پاها و بی قوتی پاها و کاهش تمایل جنسی و اختلالات ادراری مانند کاهش یا تند شدن ادرار ممکن است از علائم دیسک کمر شدید باشد. دیسک کمر خفیف و یا دیسک کمر متوسط هم اگر فشار زیادی روی عصب ایجاد کنند می توانند علائم فوق را ایجاد کنند.
میزان درد در افراد مختلف ممکن است متفاوت باشد. اگر چنانچه علایم دیسک کمر شما، خود را با بیحسی یا مورمور شدن نشان داد حتما به پزشک مراجعه کنید زیرا ممکن است این مشکل توانایی شما در کنترل عضلاتتان را مختل کند.
علائم درد سیاتیک
دردی که از پشت یا باسن شروع شده و به سمت پایین و در پاها حرکت می کند و حتی ممکن است تا مچ و کف پا نیز برسد.
ممکن است سیاتیک منجر به ضعف، احساس گزگز مورمور یا سوزن سوزن شدن و بی حسی در پا نیز شود.
نشستن و ایستادن برای مدت طولانی و انجام حرکاتی که باعث خم شدن بیش از حد ستون فقرات شوند می توانند علائم سیاتیک را بدتر کنند.
امروزه مدرن ترین، پیشرفته ترین و جدید ترین روشهای درمانی روز دنیا، همچنین بهترین و مناسب ترین تکنیک های عمل های بسته و کم تهاجمی جهت مشکلات درد کمر، دیسک و سیاتیک توسط دکتر داوود محمودی جراح مغزواعصاب و ستون فقرات در ایران و جهت همه بیماران داخل و خارج کشور ارایه میشود.
حتما قبل از اقدام به جراحی باز با ایشان مشورت کنید. شاید شما هم مثل هزاران بیمار دیگر ایشان، بدون انجام جراحی باز، درمان شوید!